bij phase[0] creëren we ruimte voor bezinning en een moment om in je lijf te komen

Wij hebben ambacht hoog in het vaandel. Al onze bakkerijproducten zijn vanaf de basis vervaardigd, zonder de toevoeging van bakmixen of broodverbeteraars en onnodige ingrediënten. Door te werken met seizoensproducten en pure, lokale grondstoffen garanderen wij een wisselend assortiment.

boulangerie & viennoiserie

Voor onze broden gebruiken wij slechts het broodnodige: bloem, meel, water, zout, huisgemaakte desem en af en toe een tikkeltje gist. Wij werken zowel met lokale als met Franse bloem en meel, waardoor onze broden nog mooier worden en lekkerder smaken.

Door de lange rijstijden (24 tot 48 uur) krijgen de broden de tijd om een complexiteit in smaak te ontwikkelen. Tevens hebben deze broden, die een volledige rijs hebben gehad, een gunstige impact op de spijsvertering. Na het rijzen worden de broden op stenen vloeren gebakken voor een perfect bakresultaat.pâtisserie

Pâtisserie is er om jezelf te verwennen en van het leven te genieten. Met zorg en oog voor detail maken we de mooiste pâtisserie, bereid met pure
grondstoffen, zonder onnodige toevoegingen. Verrassende smaakcombinaties zorgen voor een unieke beleving. Aangezien het assortiment wisselend is, nodigen wij je uit om te blijven ontdekken.

kunst

Kunst is overal om ons heen te vinden, ook in onze producten; van de ontwerpen op verpakkingen tot aan de omgeving. Naast onze creatieve setting willen we kunstenaars in de gelegenheid stellen om hun werk te exposeren en te verkopen. Wij werken er hard aan om ook workshops, borrels en evenementen te organiseren. Houd deze website en onze social media in de gaten voor de ontwikkelingen.

Op subshape duiken we in de wereld van psychisch welzijn, creativiteit en kunst en geven we jou een platform. Deel je verhaal of laat je inspireren. Meer informatie op subshape.nl.

eten & kunst verbinden