de eerste pop-up van phase[0]

DEEL DIT BERICHT

Het gaat dan eindelijk gebeuren: phase[0] opent een eerste pop-up in Den Haag.

Door COVID-19 werd de realisatie van phase[0] onzeker. Niet alleen werden plannen op de lange baan geschoven, twijfels en onzekerheden namen het over. Na jaren van conceptvorming, voorbereidingen, vele gesprekken en (zelf)reflectie heb ik besloten om toch een sprong in het diepe te wagen.

In maart 2022 introduceer ik het concept van phase[0] in haar eerste vorm.

Ondanks dat ik het enorm spannend vind om deze eerste stap te zetten, ga ik mijn best doen om iets moois neer te zetten. Het doel weegt momenteel zwaarder dan mijn streven om het perfecte beeld neer te zetten. Met deze pop-up wil ik namelijk geld inzamelen voor het Leontienhuis en hen zo steunen. Wij werken tijdens de pop-up samen met deze mooie stichting, die zich hardmaakt voor mensen met eetstoornissen. 

Dit belangrijke doel en deze mijlpaal wil ik graag met jullie delen.

Ik hoop een verrijkende ervaring te creëren en ik hoop dat jullie ons kunnen steunen tijdens dit nieuwe, spannende avontuur. 

Kom in maart kijken. Met een aankoop steun jij het Leontienhuis en help je hen anderen te helpen. 

Ik hoop jullie volgende maand te zien!

– Shanta

MEER ARTIKELEN